Ett steg in i framtiden.

Betalningar mellan kunder och företag i fysiska miljöer har pågått under flera århundranden. Men trots att tiden har passerat, har betalningsprocessen kommit att förbli vad den alltid varit. Manuell, tidskrävande och komplex.

Därför startade vi Paytrim. En betalplattform som radikalt förbättrar och förenklar hela betalupplevelsen genom smidig automatisering, smarta funktioner och fullständig transparens.

Genom att våga utmana, sätta nya standarder och generera mervärde till varje betalning, hjälper vi företagare att spara tid, stärka sitt kassaflöde och öka sin lönsamhet - en transaktion i taget.

Vår drivkraft.

För oss är det enkelt; med ständig innovation, lyhördhet och teknisk expertis har vi skapat en modern betalplattform med kapacitet att hantera miljontals transaktioner varje dag.  

Vår drivkraft är att dagligen förse företagare med kraftfulla verktyg så att de kan fokusera helt på att bygga sina bolag, lita på att allt fungerar smidigt och snabbare förverkliga sina ambitioner - med support dygnet runt, året om.

Transparent

Rättvis prissättning, tillgänglig support och tydlig kommunikation, eftersom förtroende är kärnan i allt vi gör.

Smart

Genom att ta bort komplexitet och friktion tar vi den smartaste vägen framåt. När vi designar, när vi bygger, när vi levererar.

Passionerat

Vår energi och entusiasm driver vår beslutsamhet att leverera det absolut bästa vi kan. Vi brinner för det vi gör.

Innovativt

Driver förändring med en modern betalningsplattform som gör transaktioner enklare och värdeskapande.

Vill du vara med och forma framtidens betallösningar?
Se lediga tjänster